Chris Paul X Jordan

by • September 27, 2013 • Commercials van moethebbers, Sneakers, SpullenComments (0)3022

Jordan is mijn held. Er is maar één iemand waarvoor ik al m’n gêne opzij zou schuiven om hem met trillende knieën te vragen of hij please, please, please met me op de foto zou willen, Jordan. Als m’n kind dan toch zo’n verschrikkelijke Amerikaanse naam zou moeten dragen als Quincy, Damon of Ashleigh, dan maar Jordan. Als de wereld zou vergaan, maar ik zou haar (en jullie dus ook allemaal) kunnen redden door ‘n nacht de lakens met een man te delen, Jordan.

Michael Jordan heeft eigenhandig zijn sport naar een compleet ander niveau getild. Buitenaards is de term die mij als eerste te binnen schiet. Hij heeft sports marketing gemaakt tot wat het is. Messi zou geen driehondermiljardmiljoen van die Duitse driestrepers ontvangen voor het dragen van hun spullen zonder Jordan.

Dat het merk Jordan inmiddels ook is geadopteerd door mensen die hem waarschijnlijk nog nooit met de tong uit de mond zwevend over het laminaat een windmill hebben zien maken, moeten we maar accepteren. Terwijl zij zich op de afzichtelijk Jordan XXII’s ReallyLimitedEventhoughFootlockerIsSellingThemEditions verplaatsen, houden vele van ons zich aan het principe dat je alleen spullen van Jordan draagt waar hij zelf nog op heeft gelopen of reclame voor heeft gemaakt.

Maar toen kwam deze commercial en werd alles anders… Damn!

Related Posts

Comments are closed.