Draaitafel voor de viervoeter

by • October 5, 2013 • Moethebbers, SpullenComments (0)3428

Ik ben niet paranoïde en zeker geen complotdenker, maar als het om kattenspullen gaat kan het toch bijna niet anders dan dat een team van ongekend smakeloze mensen op een uiterst geheime lokatie alles in het werk stelt om voor onze viervoeters de meest afzichtelijke produkten denkbaar te ontwikkelen? (Probeer deze zin in één adem en met zoveel mogelijk verontwaardiging uit te spreken).

Als ik bijvoorbeeld Uggs met van dat bont eraan wil zien, ga ik wel naar het Jordaanfestival. Dat hoef ik dus niet als drie meter hoge krabpaal met allemaal rotan platformpjes in m’n woonkamer. En wie heeft bedacht dat katten behoefte hebben aan een ‘knuffeltunnel’? Ooit op safari geweest en daar midden in de toendra een luipaard door een enorme pluche pijp met panterprint zien tijgeren?

Gelukkig zijn er ook mensen die het wel begrijpen. Zo ga ik bijvoorbeeld uitermate goed op deze kattentank. Super handig als de miauwert van de buren weer even op z’n plek gezet dient te worden. Maar de pièce de résistance is toch wel de Technics 1200 krabmat. Als je écht van je poes houdt en ook wat leuks wil hebben voor in de woonkamer, dan koop je die.

Related Posts

Comments are closed.