Elementary

by • January 11, 2014 • 7, Gewoon Leuk, SeriesComments Off on Elementary3914

Ja, ik weet ook wel dat je bij Elementary als disclaimer altijd moet zeggen: “Ok, maar het is geen Sherlock.”. Dat neemt echter niet weg dat je er prima naar kunt kijken. Niet in de laatste plaats omdat Lucy Liu er in zit en ik koester dus veel liefde voor Lucy. Zouden jullie ook moeten doen. Niemand verwijdert namelijk zo sexy het hoofd van z’n romp als zij.

 

Sherlock in de Big Apple
Lucy speelt de buddy van Sherlock. Sherlock deed namelijk heroïne van de lepel in z’n arm en dat is geen sociaal maatschappelijk gewenste bezigheid. Dat begreep Sherlock ook wel, dus om aan de verleidingen van het opiaat te ontsnappen nam hij het vliegtuig van Londen naar New York. Om zijn onrust wat de kop in te drukken, zet Sherlock daar z’n zes zintuigen in om de NYPD bij te staan als er weer een aan stukken gereten lichaam in een badkuip wordt gevonden. Zo is Sherlock.

Licht vermaak
Elementary is een beetje als bastognekoeken. Je kunt er in principe één eten, maar meestal worden het er toch een stuk of drie vier. Ondanks dat Joan (Lucy) en Sherlock wel langzaam steeds meer naar elkaar toe groeien, is er verder niet echt een enorme rode draad. Dat is jammer. Luister, we zijn Hollanders, dus er moet ook altijd wat te zeiken zijn.

Gumstarr Scores 7,5CBS
– 2012 – 2019
– 7 seizoenen
– Hoedunnit
– 45 minuten per aflevering
sharing is caring

 

 

Related Posts

Comments are closed.