Extant

by • September 20, 2014 • Bagger, Onwaarschijnlijk, Series, SpannendComments Off on Extant3733

Toen CBS aankondigde dat ze Halle Berry hadden weten te strikken voor een nieuwe dertiendelige serie hing bij Huize Gumstarr direct de vlag aan de gevel. Ik ben namelijk fan van Halle. Al zou Halle dertien afleveringen lang in een steriel witte ruimte visserstruien breien van navelpluis, dan zou ik daar nog met alle plezier naar kijken. Dat dacht ik tenminste. De eerste 45 minuten Extant wezen echter al uit dat Halle niet meer de Halle is die in Swordfish gestrekt op een stretcher met ontbloot bovenlijf een boekje lag te lezen. Ook het feit dat de grote Steven Spielberg zijdelings bij deze uitgekauwde Alien(s) light versie betrokken is geweest, mocht helaas niet baten. Dus.

Hally heet in Extant Molly. Molly is astronaut en komt na een solovlucht van 13 maanden zwanger terug op aarde. Nou ben ik zelf geen vroedvrouw, maar van mijn drie jaar biologie op de middelbare school meen ik mij te herinneren dat je als mens aan 9 maanden meer dan genoeg hebt. Dat is dus een mysterie. Een mysterie dat vervolgens 13 afleveringen wacht op een antwoord. Tussen afleveringen één en dertien zit heel veel middelmatig acteerwerk en een opeenstapeling van “Yeah, right”‘s en “Tuuuuurlijk”‘s.

Eigenlijk zou Extant een klein 5,5’je verdienen, maar omdat ik een sucker ben voor sentiment en de billen van Halle er in d’r astronautenpak uitzien als twee kipfilets in een vacuüm gezogen cellofaanverpakking geef ik ‘m een 6-. Zo ben ik.

– CBS
– 2014 – …
– 1 seizoen
– Ja, dit lijkt me wel heel stug allemaal.
– 45 min. per aflevering
– 6- op de schaal van Gumstarr

Related Posts

Comments are closed.