Jordan 1 lamp

by • October 19, 2013 • Moethebbers, Sneakers, SpullenComments Off on Jordan 1 lamp4902

De herfst is in volle gang en de winter staat al te trappelen in de coulissen. Met elk uur dat het eerder donker wordt komt de winterdepressie weer een stapje dichterbij. Gelukkig was er al Prozac, maar nu is er ook nog eens een lamp die wat licht kan schijnen in de duisternis.

Eerder dit jaar bundelden grafisch ontwerper Grotesk en de Vlaamse mooie-spullen-uitgeverij Case Studyo hun super powers en kwamen met de 6ft-6in lamp. Een ode aan de beste basketballer (ik durf ook sportman te zeggen) ooit. Om het allemaal een beetje exclusief te houden, werd besloten er slecht 23 in elkaar te laten zetten. Om te janken natuurlijk, want wij willen allemaal zo’n lamp. Echter… Op de site van Case Studyo valt te lezen dat er wellicht weer een paar gemaakt gaan worden, dus vraag alvast een voorschot bij je baas en ga voor de zekerheid in Gent op de stoep liggen.

Jordan Lamp

Jordan LampJordan Lamp

En voor de mensen die niet zo goed tegen stilstaande plaatjes kunnen hebben ze ook nog een animatie’tje gemaakt. Is het allemaal niet gewelfantasticulovelair?!

Related Posts

Comments are closed.