Next Level Selfies

by • July 12, 2014 • Art, SpullenComments Off on Next Level Selfies3291

Hou maar op met het maken van duckface selfies in je badkamerspiegel, want Helene Meldahl heeft dat concept inmiddels rondgespeeld, dus daar valt niks meer te winnen. Laten we God op de blote knieën danken voor het bedenken van verveling, want anders hadden we deze meesterlijke selfies nu niet gehad…

 

mirrors-me-Helene-Meldahl-28

mirrors-me-Helene-Meldahl-1

mirrors-me-Helene-Meldahl-15

mirrors-me-Helene-Meldahl-9

mirrors-me-Helene-Meldahl-14

mirrors-me-Helene-Meldahl-26

mirrors-me-Helene-Meldahl-21

mirrors-me-Helene-Meldahl-22

mirrors-me-Helene-Meldahl-27

mirrors-me-Helene-Meldahl-19

mirrors-me-Helene-Meldahl-13

mirrors-me-Helene-Meldahl-3

mirrors-me-Helene-Meldahl-8

mirrors-me-Helene-Meldahl-10

mirrors-me-Helene-Meldahl-16

mirrors-me-Helene-Meldahl-12

mirrors-me-Helene-Meldahl-17

mirrors-me-Helene-Meldahl-18

mirrors-me-Helene-Meldahl-7

Related Posts

Comments are closed.