Nieuwe series: Najaar 2015

by • August 29, 2015 • HomeComments Off on Nieuwe series: Najaar 20153954

Het jaar is over de helft, de goede voornemens zijn al lang en breed het raam uit en ik denk dat we kunnen concluderen dat er op het gebied van series al best veel leuks onze woonkamer in geslingerd is. Mr Robot, 1992, Daredevil, Better Call Saul, Bosch, The Last Man On Earth en Spotless, ik lustte het allemaal. Jullie? Ja, jullie ook. Geef maar toe. Een snelle blik in de agenda leerde mij dat er ook de komende maanden nog aardig wat nieuws met potentie voorbij gaat komen en omdat ik de lulligste niet ben, deel ik dat gewoon even met jullie. Zo ben ik en dat weten jullie inmiddels ook. Komtie…

(Klik je op de titel, dan krijg je gewoon helemaal gratis de trailer. Is dat niet fijn?)

ash vs evil dead

 

Ash vs. Evil Dead (Starz, oktober 2015)

Ik geloof iets met een lulletje rozenwater die het op gaat nemen tegen het kwaad. Een soort slasher met hier en daar een knipoog.

 

 

 

 

 

Billions

 

Billions (Showtime, januari 2016)

Die rooie uit Homeland gaat zich nu een seizoen lang bemoeien met het grote geld op de New Yorkse financiële markt. Verwacht messen in ruggen, vieze plannetjes en een breed scala een bekende seriegezichten.

 

 

 

blindspot

 

Blindspot (NBC, september 2015)

Je kent dat wel, vind je op straat een verlaten sporttas, zit er gewoon een bovengemiddeld mooie vrouw in, die niet meer weet wie ze is en van top tot teen bedekt is met tatoeages die een onwijs spannend verhaal lijken te vertellen. Nou dat dus en dan verpakt als serie.

 

 

 

Blunt Talk

 

Blunt Talk (Starz!, augustus 2015)

Jean-Luc Picard verhuist naar LA om daar als news anchor in de avonduren de blits te maken. Eenmaal daar schakelt hij de ene slechte beslissing aan de ander en wordt carrière maken langzaam een lastig verhaal.

 

 

 

 

childhoods end

 

Childhood’s End (SyFy, december 2015)

Om de zoveel tijd moet er weer een de-aliens-komen-om-over-ons-te-heersen serie zijn en dit keer heet die Childhood’s End. Van de trailer word je niet meteen mega hitsig, maar wie weet… De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 

 

 

 

Code Black

 

Code Black (CBS, september 2015)

Zou dit dan de ziekenhuisserie gaan worden die Grey’s Anatomy het vuur aan de schenen weet te leggen? Het zou zomaar kunnen. Bloed, ellende, intriges. Ik zit er klaar voor.

 

 

 

 

Colony

 

Colony (USA Network, januari 2016)

Een buitenaardse macht heeft de City Of Angels in haar greep. Sommige inwoners maken een kniebuiging naar het nieuwe gezag, maar daar heeft FBI agent Will Bowman geen boodschap aan. Hij rolt de mouwen op en gooit de kont in de krib, maar de vraag is of hij daar niet een te hoge prijs voor hoeft te betalen.

 

 

 

Fear The Walking Dead

 

Fear The Walking Dead (AMC, augustus 2015)

Drie keer raden waar dit een spin-off van is. Als je meer dan drie keer nodig hebt, dan moet je serieus eens bij jezelf te raden gaan.

 

 

 

 

 

Hand Of God

 

Hand Of God (Amazon, september 2015)

Een machtige, corrupte rechter laat zich bij het oplossen van een verkrachtingszaak die zijn familie uiteen heeft gerukt, leiden door de stem van God in zijn hoofd. Tuuuuuuurlijk.

 

 

 

 

Heroes Reborn

 

Heroes Reborn (NBC, september 2015)

Sodeknetters, wat heb ik schandalig veel zin in deze. Ze hebben na het stoppen van Heroes in 2010 vijf jaar na kunnen denken over nieuwe super powers, and it betta be gooood!

 

 

 

Into the Badlands

 

Into The Badlands (AMC, november 2015)

Ze omschrijven dees als een genre-bending martial arts series. Een Kung Fu vechter op een hele dikke motor. Valt er nog meer te wensen? Lijkt mij niet.

 

 

 

 

 

limitless

 

Limitless (CBS, september 2015)

In 2011 was daar die film met Bradley Cooper, waarin hij een pil popte en opeens 100% van zijn hersencapaciteit kon gebruiken. Toen al een interessant gegeven en daarom ook niet gek dat het nu is doorvertaald naar een serie.

 

 

 

 

minority report

 

Minority Report (Fox, september 2015)

Moorden oplossen nog voordat ze gepleegd zijn, in 2002 deed Tom Cruise het en nu gaan ze het bij Fox proberen. Ik denk professor Plum, met de kandelaar in de studeerkamer. Cluedo grapje.

 

 

 

 

 

The bastard executioner

 

The Bastard Executioner (FX, september 2015)

Veertiende eeuw. King Edward. Zwaarden. Bloed. Noeste kerels met glimmende bovenlijven. Door heel Nederland beginnen vriendinnengroepen spontaan ‘tupperware avonden’ in te plannen, maar dan wel met de breedbeeld aan.

 

 

 

 

The Man In The Castle

 

The Man In The High Castle (Amazon, november 2015)

Stel dat Duitsland de Tweede Wereldoorlog had gewonnen en nu de baas was in Amerika. Stel dat het zo gelopen zou zijn, hoe zou de wereld er dan uitzien? In januari was hier de pilot van en die was nogal een potje interessant.

 

 

 

 

westworld

 

Westworld (HBO, ergens in 2015)

Ik heb de teaser denk ik vijf keer gekeken en nog steeds geen idee waar dit over gaat gaan. Iets met cowboys in ieder geval, maar toch ook niet. En ik zag Anthony Hopkins en dat is altijd goed.

 

 

 

Doe mij een plezier en deel dit even met je serieliefhebbende vrienden en vriendinnen. Gaan ze leuk vinden en ik ook.

 

Related Posts

Comments are closed.