Rush

by • September 19, 2014 • 8, Gewoon Leuk, SeriesComments Off on Rush3959

Daar waar HBO Ray Donovan in ‘t assortiment heeft, beschikt USA Network over William P. Rush. Het enige verschil tussen de twee is dat Ray de zaken probeert op te lossen door mensen af te knallen, terwijl Rush dit juist doet door naald en draad ter hand te nemen om de boel weer aan elkaar te naaien. Eigenlijk kun je Rush dus gewoon zien als Ray met een doktersdiploma. Als je geen idee hebt wie Ray Donovan is, dan is aan al het voorgaande waarschijnlijk geen touw vast te knopen. Waarvoor mijn excuses. Het voordeel is dan weer wel dat je niet één, maar twéé series op je to do list bij kunt schrijven.

Je kent die verjaardagsfeestjes wel waarop er altijd wel iemand is met een vage kennis die bij de Eerste Hulp werkt en daar met enige regelmaat vreemde objecten uit de poeperds van ongelukkige stumpers moet vissen. Natuurlijk niks gênanter dan jezelf moeten melden bij de receptie van het OLVG met een afgebroken komkommer in je 12-vingerige darm. Heb je geen zin in dit soort mensonterende situaties en ligt er thuis in een laatje nog ergens een pak eurobiljetten met een elastiekje eromheen, dan kun je Rush bellen. Rush is dokter en fixt tegen een aanzienlijke vergoeding al je kwalen en is daar vervolgens ook nog eens een potje heel erg flink discreet over. Het zal je niet verrassen dat de service die hij verleent er voor zorgt dat hij in allerlei vreemde situaties terechtkomt en dat is dus leuke televisie.

Wat ook leuk is, is dat je na het kijken van iedere aflevering de hele dag dat liedje van Paula Abdul in je hoofd hebt. Hartjes voor Paula en d’r moedervlek. Ik wel tenminste.

Gumstarr Scores 8

USA Network
– 2014 – 2014
– 1 seizoen
– Spannend. Popcorn voor het netvlies.
– 45 minuten per aflevering

sharing is caring

 

 

Related Posts

Comments are closed.