Spartacus

by • September 24, 2013 • 7, Ellende, Series, Spannend, ToenComments (0)4026

Wat al die afgetrainde fashion victims daar in de reguliersdwars tot in de late uurtjes lopen uit te spoken? Nou gewoon, Spartacus kijken met borrelnoten in een schaaltje en bodylotion met een zakdoekje op tafel. Heel veel homo-erotischer dan dit heldenepos gaat het namelijk niet worden. Zelf ging ik er goed op, omdat er altijd net op tijd weer even een tiet door het beeld schoof. En de verhaallijn natuurlijk.

Spartacus loopt een beetje bijdehand te doen tegen een hooggeplaatste Romein en wordt opgepakt en als slaaf verkocht. Eigen schuld, moet je maar normaal doen. Als slaaf wordt hij opgeleid tot gladiator en dat kun je blijkbaar alleen maar worden door de hele dag ingeolied in een te kleine onderbroek door de brandende zon rond te lopen. Verder maakt Spartacus van alles mee.

Het mist het rauwe randje wat in series als The Borgias en Game Of Thrones zit, maar als je goed ging op die animatie-achtige vibe in 300 en Sin City (verdomme die moet ik echt weer eens kijken), dan zit je met Spartacus gebakken.

Gumstarr Scores 8-

Starz
– 2010 – 2013
– Kostuumdrama. Als ze überhaupt iets aan hebben. Bloederig.
– 3 seizoenen
– 50 minuten per aflevering
sharing is caring

 

 

Related Posts

Comments are closed.