The Way Way Back

by • October 1, 2013 • Acht, Cinema, LachwerkComments (0)3386

Als er bovenaan de poster staat A new comedy from the studio that brought you Little Miss Sunshine and Juno, moet ik hier dan echt nog gaan uitleggen waarom het belangrijk is dat The Way Way Back gekeken moet gaan worden? Lijkt me niet, he? Dat waren dus twee retorische vragen achter elkaar.

Nadat ze in Little Miss Sunshine al elkaars broer en zus waren, proberen Steve Carell (Trent) en Toni Collete (Pam) het in The Way Way Back als koppel. Gotta mix it up sometimes. Beiden sleuren ze tijdens de zomervakantie een kind uit een vorig huwelijk mee naar Trent’s zomerhuis aan de kust. Een mooie gelegenheid voor Pam’s zoon Duncan om eens uit zijn apathische gemoedstoestand geschud te worden. Dit lijkt redelijk te slagen wanneer hij Owen ontmoet die hem een baantje bezorgt in het lokale zwemparadijs.

The Way Way Back is geen Juno of Little Miss Sunshine, maar doet alles wat je van een feel good met af en toe wat pijn zou wensen. Gewoon lekker kijken dus en lachen om Owen en Betty (Allison Janney), die minimaal even hysterisch is als haar rol van Lily in Away We Go.

– The Way Way Back
– 2013
Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney
– Lekker absurd met een glimlach en hier en daar wat auw
– 103 minuten
– 8 op de schaal van Gumstarr

Related Posts

Comments are closed.