Urban Outlaw

by • October 11, 2013 • Acht, Cinema, Docu, ShortComments (0)3347

Magnus Walker is een man met gevoel voor style. Zo’n man die ‘s ochtends opstaat en dat z’n haar dan meteen goed zit op een quasi-nonchalante manier. Nou ja, z’n baard dan. Zo’n man die wél wegkomt met zo’n Iggy Pop spijkerbroek en diep ingesneden t-shirts. Zo’n man die de jaloersmakende gave heeft om alles wat hij aanraakt in goud te veranderen. Zo’n man is Magnus.

In Urban Outlaw vertelt hij over zijn voorliefde voor Porsche (Het automerk. Niet één of ander ordinair platinablond wijf met tetten op afbetaling). Het begon met het customizen van één 911, maar al snel stond z’n hele schuur vol met Duitse fixer-uppers en betaalde hij z’n gas, water & licht met opgeknapte exemplaren.

Achter zijn verhaal gaat echter meer schuil. Boomknuffelaars zullen het omschrijven als; Wanneer iemand zijn innerlijke kompas volgt en niet bang is om dicht bij zichzelf te blijven, zullen er mooie dingen volgen. Zelf moet ik daar dus altijd een beetje van braken, maar in dit geval dekt het wel redelijk de lading. Door gewoon te doen wat hij leuk vindt heeft Magnus een inspirende plek voor zichzelf en zijn vrouw gecreëerd in een industrieel gedeelte van L.A.

Ik moet dit dus ook.

 

 

 

 

Related Posts

Comments are closed.