Woodkid – Iron

by • October 19, 2013 • SoundsComments Off on Woodkid – Iron2743

Hoe komt het toch dat zwart wit en superslomo alles meteen artistiek verantwoord maakt? Als Patty Brard zich in zwart wit en superslomo zou insmeren met pindakaas, dan zou het er waarschijnlijk ook nog redelijk ok uitzien. Waarschijnlijk. Ok, slecht voorbeeld, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Iron is Woodkid’s debutsingle van zijn album ‘The Golden Age’. Persoonlijk denk ik dus te vinden dat dit één van mijn lievelingsvideo’s of all time is. Denk ik. Je kan het kennen van de trailer voor Assassin’s Creed: Revelations, daar zat ‘t dus in.

Woodkid heeft sowieso een patent op dikke video’s, want ook Run Boy Run en I Love You zijn pareltjes. Zelfde trucje, maar daarom niet minder mooi. Vind ik dan.

Related Posts

Comments are closed.